Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (8.25 secunde)
Sunetul mortii Odata cu trecerea timpului, oamenii incep sa fie din ce in ce mai absenti fizic si, in cele din urma, ajung inconstienti.
Problema era ca trecerea trebuia sa respecte un anumit orar. ... detasamentul intrase intr-o poarta temporala din Carpati, soldatii si ofiterii germani fiind prinsi in capcana timpului.
Parerea ei se poate schimba odata cu trecerea timpului, insa singura va decide cum sa traiasca si niciun repros sau amenintare nu o va schimba.
Odata cu trecerea timpului, bucataria s-a innoit continuu si constant, posibilitatea de a lansa moda in acest domeniu apartinand, bineinteles, marilor familii regale.
Probabil ca, o data cu trecerea timpului, vom deveni, din suporteri fanatici, cetateni lucizi care vor realiza care sunt adevaratele probleme ale societatii.
desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea). Ce mai, tara mea e atit de minunata incit iti vine sa plingi in hohote;
desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea). Ce mai, tara mea e atit de minunata incit iti vine sa plingi in hohote;
ale lor sunt bine intretinute, cremuite si intinse de o doza de nesimtire dobandita odata cu trecerea timpului de la momentul obtinerii fotoliului de demnitar si, totodata, isi gasesc umbra - in timpul cica exercitarii mandatului - pe la Cotroceni, Palatul Victoria, bufetul Parlamentului (carciuma aia cu preturi intrate la apa, un fel de cantina sociala a parlamentarilor) si alte institutii la fel de importante.
Din pacate, o data cu trecerea timpului, constatam ca, pe langa posibile bune intentii, mai este mare nevoie si de ceea ce se poate numi coerenta intre cei aflati acum in postura de a decide soarta celor care i-au ales.
Marius Croitoru, fostul si viitorul antrenor al lui Denis Harut, considera ca experienta fundasului la FCSB a fost nefasta pentru ca nu a reusit sa se impuna din start ca titular, pozitie care poate fi castigata din ce in ce mai greu odata cu trecerea timpului.
Ele se pot modifica sau chiar pot disparea datorita uzurii timpului (cum a fost, de exemplu, trecerea de la costumul national la straie nemtesti), prin intimidare si forta sau prin influente externe.
Intocmai povestii dintr-o fabula a lui Cincinat, cu trecerea timpului, mistretul portocaliu si-a dat seama ca e ruda de sange cu porcul trandafiriu, sau viceversa, totalmente straini de restul vietuitoarelor:
E problema celor mai multi dintre noi cand vine vorba despre petrecerea timpului liber, in conditiile in care posibilitatile de distractie sunt multe, dar lipsesc cu desavarsire.
Ratiunea prescriptiei consta in faptul ca, dupa trecerea timpului, se uita infractiunea savarsita si, in consecinta, urmarirea si pedepsirea tardiva nu mai au rost.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Presiunea timpului si claustrofobia datorata gradatiilor infime intre care suntem plasati pe rigla timpului ne fac sa revedem sensul vietii ca lupta cu timpul, ca si cum stelele s-ar putea lupta cu cerul.
"De-a lungul timpului, am primit peste un million de documente din 13 tari", a adaugat el, scrie Romania libera. ... In cea mai mare parte a timpului insa, citea o multime de carti, de unul singur.
Constantean din Basarabi, despre actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se poate spune ca a avut abilitatea si sclipirile de inteligenta necesare iesirii din toate situatiile "de criza" care i-au amenintat cariera de-a lungul timpului.
De-a lungul timpului, a avut reprezentatii in Spania (Madrid, Galicia, Leon, Zamora, Sevilla), in Germania, Italia si in Statele Unite. ... De-a lungul timpului, ansamblul a castigat o serie de premii si distinctii nationale.
Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu, iar invitata speciala a serii, Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX - XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a captival publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.
google-analytics.com